Fudbal

ZVEZDA "UKRALA" IGRALA PARTIZANU: Talentovani štoper obukao crveno-bijelo!

Autor Dušan Ninković

Talentovani štoper prešao iz Partizana u Zvezdu i prezadovoljan je zbog toga.

Izvor: MN Press

Fudbalski klub Crvena zvezda priprema se za novu sezonu i evropske kvalifikacije, ali u klubu ne misle samo o seniorskom timu. Veoma važno pojačanje dobila je Omladinska škola Crvene zvezde, pošto je ugovor potpisao Mihajlo Popović (15), doskorašnji štoper Partizana!

Talentovani defanzivac odlučio se da napravi korak koji nismo često viđali u srpskom fudbalu, a prezadovoljan je zbog transfera koji je uzburkao fudbalsku javnost u Srbiji. Iako je prethodnih godina bio jedan od najtalentovanijih igrača u Partizanovoj školi, sada će stasavati na drugoj strani Topčiderskog brda.

"Crvena zvezda nastavlja da ulaže u mlade talente, te je danas u prostorijama kluba profesionalni ugovor potpisao talentovani štoper Mihajlo Popović. Mladi defanzivac rođen 2009. godine u Kljajićevu je u crveno-bijele redove stigao iz Partizana, a nakon parafa sa našim klubom iznio svoje prve utiske. Mladom defanzivcu su dobrodošlicu u Crvenu zvezdu poželjeli predsjednik kluba Svetozar Mijailović, kao i direktor Omladinske škole Nikola Jelić, koji je istakao da su od talentovanog Popovića velika očekivanja i da je reč o sjajnom potencijalu", navodi se na zvaničnom sajtu kluba, za koji je Popović dao izjavu.

Doskorašnji fudbaler Partizana zahvalio se Crvenoj zvezdi na povjerenju. "Velika mi je čast što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Spreman sam da pružim svoj maksimum na terenu, a samim tim i da opravdam očekivanja čelnika. Radujem se što ću raditi sa sjajnim trenerima i igračima i vjerujem da ćemo zajedno postići velike uspjehe. Hvala klubu na poverenju i prilici koju su mi pružili, jedva čekam početak sezone i nove izazove", rekao je Popović nakon što je predstavljen kao novi igrač crveno-bijelih.

Mihajlo Popović je prije godinu dana prekomandovan u Partizanov tim do 15 godina, a ubrzo je stekao status reprezentativca u tom uzrastu. Za Srbiju je odigrao tri meča i postigao jedan gol, protiv vršnjaka iz Irske. Ističe se izuzetnom visinom, a Crvenoj zvezdi je zapao za oko i jer je lijevonog.