Fudbal

NAĐ DEFINITIVNO BIVŠI, ČEKA SE STANOJEVIĆ: Crno-bijeli prvo ozvaničili špica, sad će i trenera!

Autor Nikola Lalović

Albert Nađ više nije trener crno-bijelih, čeka se zvaničan početak saradnje sa Aleksandrom Stanojevićem.

Izvor: MN Press

Posle vijesti da će Aleksandar Stanojević preuzeti Partizan po treći put u karijeri sada je i zvanično Albert Nađ razriješen dužnosti prvog trenera. Crno-bijeli su se zahvalili nekadašnjem defanzivnom vezisti ekipe i istakli da će on ostati da radi u okviru kluba. 

"FK Partizan se zahvaljuje Albertu Nađu na dosadašnjem angažmanu kao šefu stručnog štaba prvog tima, koji je klub preuzeo u najtežem trenutku i tako još jednom pokazao koliko ga voli. Albert Nađ će ostati u FK Partizan na drugim radnim zadacima na kojima će biti angažovan u narednom periodu. Nađ je posle sedam godina uveo FK Partizan u kvalifikacije za evropsko elitno takmičenje - UEFA Ligu šampiona što će ostati ubilježeno", navodi se u saopštenju Partizana. 

Oglasio se i sam Nađ koji je pre samo nekoliko dana naširoko analzirao sezonu za nama i govorio o planovima za narednu. Sada je istakao da je klub iznad svih i da ćeli sve najbolje onome ko ga nasledi. 

"Moja ljubav prema klubu kao istinskog grobara je poznata od malih nogu i ni u jednom trenutku se ne dovodi u pitanje ni po prestanku angažmana. Za mene je Partizan iznad svih nas i uvjek mu želim da osvaja titule i izbori najbolje plasmane u Evropi! Novom treneru želim puno sreće u borbi za titulu, odnosno na tri fronta koja ih očekuju ove sezone! Za svaku novu pobjedu i trofej, biću puna srca uz klub, kao i do sada", izjavio je Nađ.

Prije ozvaničenja razlaza sa Nađem ozvaničeno je i prvo pojačanje, pošto je izdanak omladinske škole crno-bijelih Đorđe Jovanović vraćen u klub! On je došao kao pozajmljeni igrač Bazela, a bio je deo ekipa Partizana koje su osvajale trofeje u sezonama 2016/17 i 2017/18.

"Kako mogu da se osjećam?! Puno mi je srce! Kao mali sam došao u Partizan, prošao sve mlađe kategorije i znam šta znači grb kluba, pritisak, ali i ogromna ljubav koja uz to ide. Otišao sam praktično kao dijete, a vraćam se fudbalski zreo i vrlo dobro znam šta su klupski zahtevi i želje navijača - samo najviši ciljevi! Daću i više od maksimuma i radujem se izlasku pred navijače na mom stadionu! Privilegija je i zadovoljstvo!", rekao je on.