Fudbal

ZVEZDA PLAĆA 2.000.000 EURA ZA BISERA SRPSKOG FUDBALA: Senzacionalan transfer na pomolu - ponuda je na stolu!

Autor Balša Janković Izvor Kurir

Uprava crveno-bijelih kontaktirala je čelnike kluba sa Banovog brda i obavijestila ih da je spremna da za Igora Miladinovića plati 2.000.000 eura.

Izvor: STARSPORT/SRĐAN STEVANOVIĆ

FK Crvena zvezda ojačače igrački kadar za narednu sezonu, a na Marakanu bi trebalo da stignu pored stranaca i dvojica igrača iz Superlige.

Kako Kurir saznaje, skauting tim Crvene zvezde pratio je Igora Miladinovića tokom cijele sezone. Na sastanku čelnika kluba mladi ofanzivac Čukaričkog dobio je najviše ocjene. Uprava crveno-bijelih kontaktirala je čelnike kluba sa Banovog brda i obavijestila ih da je spremna da za Igora Miladinovića plati 2.000.000 eura.

Sada je sve na rukovodstvu Čukaričkog. Nije tajna da Brđani imaju odličan protik u Ameriku i da su tamo prodali nekoliko igrača za ozbiljan novac. Pitanje je samo da li će Igor Miladinović nastaviti tim putem, ili će otići u Crvenu zvezdu.

Da podsjetimo, Crvena zvezda je zimus platila istu sumu novca Mladosti iz Lučana za Uroša Sremčevića.

Igor Miladinović ima 20 godina i igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača. Ugovor sa Čukaričkim ističe mu u zimu 2024. godine, za šest mjeseci. Prošao je celokupnu omladinsku školu kluba sa Banovog brda.

Ove sezone Igor Miladinović odigrao je 42 utakmice za Čukarički, u svim takmičenjima. Počev od Superlige, preko kupa do grupne faze Lige konferencije. Dao je 12 golova i imao četiri asistencije, a na terenu je proveo 3.051 minut.