Fudbal

RAIČKOVIĆ PRED MORNAR: Idemo na pobjedu i želimo nova tri boda

Autor Milica Mrvaljević

Fudbaleri Budućnosti u 19 sati dočekuju barski Mornar.

Izvor: MONDO

Podgorica će svjedočiti utakmici drugoplasiranog i trećeplasiranog tima na tabeli, a “plavi” žele novom pobjedom – trećom prvenstvenom u nizu – da potvrde drugo mjesto.

“Mornar je odličan tim sa dobrim individualcima, a to najbolje pokazuje stanje na tabeli i rezultati koje Barani postižu u sezoni. Poznajemo ih dobro, a njihov najveći kvalitet je zajedništvo i kolektiv, jer dugo vremena igraju zajedno”, govori reprezentativni vezista Miloš Raičković, koji ima samo riječi hvale protivnike.

“Cijenimo sve protivnikove vrline, poštujemo ga maksimalno, ali idemo na pobjedu i želimo nova tri boda. Naša prednost je sigurno veći kvalitet koji posjedujemo u odnosu na svaku ekipu u ligi, ali to moramo da dokažemo na terenu”, jasan je Miloš.

Podgorički tim bi sa nova tri boda mogao da produži nadu u odbranu trona ukoliko Dečić ne slavi na gostovanju u Nikšiću, ali “plavi” se ne opterećuju drugim rezultatima, jer su svjesni da titula ne zavisi od nas.

“Želimo da posljednje dvije utakmice u sezoni riješimo u svoju korist, dodatno se podignemo na planu samopouzdanja i spremni dočekamo finale Kupa u kojem ćemo napasti trofej. To je naš primarni cilj”, kaže Raičković.