Fudbal

GUROVIĆ SUSPENDOVAN, NJEGOVOM TIMU ODUZETO DOMAĆINSTVO! Savez hitno izrekao kazne zbog tuče na utakmici juniora

Autor Mladen Šolak

Poznat epilog skandala na utakmici juniora KK Real - KK Vizura

Izvor: MN Press

Čuveni srpski košarkaš Milan Gurović suspendovan je zbog učešća u tuči na utakmici juniorskih košarkaških timova u Beogradu. U dvorani svog tima "KK Real", on je utrčao bez majice u fizički sukob i pesničio se sa nekim iz gostujućeg tima, posle čega su trener i jedan igrač KK Vizura završili u Urgentnom, a nakon toga je aktivirana i policija.

Komesar Kvalitetne juniorske lige Marko Strika rekao je za "Sport klub" da je Gurović suspendovan posle tuče i da nije jedini koji je kažnjen. Takođe, njegovom klubu je oduzeto domaćinstvo završnog turnira i preseljeno je u malu dvoranu Beogradske arene.

"Čekamo da nadležni donesu zvanično mišljenje, pa tek onda možemo da preduzmemo konkretne mjere. Do okončanja postupka, koji vode disciplinski organi KSS, privremeno su suspendovani Milan Gurović i nekolicina igrača Reala i Vizure. Tek kada nam stignu izvještaji zvaničnih lica turnira i organa KSS biće donijete konačne odluke kolika je čija odgovornost u incidentu.... Turnir se nastavlja popodne, prema utvrđenoj satnici, u 'Maloj Areni' u Novom Beogradu. Današnji termini utakmica su od 17.00 i 19.30, a u nedelju se igra od 12.00 i od 14.30 časova", rečeno je Sport klubu.