Fudbal

ON JE ZAPLAKAO, A ZA NJIM I CIJELI STADION: Ovakvu ljubav fudbal ne pamti (VIDEO)

Kada je Hesus Navas napustio teren, nikome na stadionu nije bilo lako.

Izvor: X/COPA90/Screenshot

Bilo je suza, plakao je cijelii stadion. Hesus Navas, vjerovatno najvoljeniji igrač koga je Sevilja ikada imala izašao je sa terena "Ramon Sančez Pichuana" u 84. minutu meča sa Kadizom. Bio mu je to 500. meč u dresu voljenog kluba, a on je zaplakao dok je izlazio sa terena. 

Bio je to njegov 500. meč u dresu Sevilje, kluba u koji je došao sa 15 godina i gdje je debitvao u novembru 2003. godine na meču sa Espanjolom. Počeo je kao vihorno krilo, odigrao već preko 300 mečeva i onda otišao u Mančester siti. Vratio se četiri godine kasnije 2017. kada niko nije očekivao da će potrajati do 2024. kada se nada da će se naći na spisku Španije za Evropsko prvenstvo.

Da li će na Euru završiti karijeru vidjećemo, ali sa Seviljom je uspio da uzme dva Kupa UEFA i dvije Lige Evrope, da osvoji Superkup Španije, Superkup Evrope i da ga na 500. meču za ovu ekipu cijeli stadion isprati nevjerovatnim aplauzima. Pogledajte kako je to izgledalo:

A njegova veza sa Seviljom je jako specijalna toliko da mu je pravila probleme. Imao je često kao mlađi napade panike kada ode iz Sevilje i nije se znalo da li će ikada moći da ode iz kluba. na kraju je i u Engleskoj ostavio veliki trag, uzeo je titulu, dva kupa i odigrao 183 meča za Siti. Sada ga je u igri zamijenio, ko drugi do još jedan biser iz omladinske škole Sevilje - Huanlu Sančez.