Fudbal

VANDA I IKARDI POTPUNO GOLI: Objavili strasni snimak na internetu, svi bruje o sceni ispod tuša! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Vanda Nara i Mauro Ikardi su opet u centru pažnje, njihova romansa je izgleda još jednom na vrhuncu.

Izvor: Instagram/mauroicardi/printscreen

Svađali su se, rastajali i mirili, njihova veza je od početka karijere argentinskog napadača bila pod lupom, a sada su Vanda Nara i Mauro Ikardi uspjeli da još jednom budu u centru pažnje. Ovakve egzibicije do sada nisu imali. 

Objavili su zajednički video iz kupatila na društvenim mrežama, a na njemu se vidi kako se strasno ljube ispod tuša. Za sada izgleda da je to najava za pjesmu koju je snimila kontroverzna Argentinka. 

Mauro Ikardi trenutno igra sjajno u Turskoj gdje je u prethodne dvije sezone dao preko 40 golova za Galatasaraj i izgleda da je posle Intera i PSŽ-a konačno našao mjesto gdje se potpuno uklopio. Ipak u poslednje vrijeme njegov privatni život i ljubavni lomovi sa Vandom su mnogo više ispraćeni nego učinak na terenu. Pogledajte kako izgleda njihov zajednički snimak:

Mauro i Vanda su se upoznali kada je ona bila udata za njegovog sunarodnika, nekadašnjeg idola i saigrača iz Sampdorije Maksija Lopeza. Taj brak je propao kada je otkriveno da je Vanda varala muža sa mladim napadačem. Nije to naravno bio kraj aferama i skandalima.

Pojavila se u jednom trenutku u Argentini informacija da je Vanda Nara imala veze i sa drugim fudbalerima, a brojni saigrači i javne ličnosti u Argentini su javno kritikovali Ikardija zbog veze sa suprugom nekadašnjeg prijatelja. Pogledajte još jednom ovaj video: