Fudbal

GVARDIOLA NOSI SAT OD 1,3 MILIONA EURA! Napravljeno je samo 50 komada, ima ga i Đokovićev najveći rival! (FOTO)

Autor Nemanja Stanojčić

Pep Gvardiola nosi sat koji vrijedi 1,3 miliona eura i proizvedeno je samo 50 takvih satova.

Izvor: Oli SCARFF / AFP / Profimedia

Pep Gvardiola jedan je od najboljih trenera na svijetu i tu nema dileme. Da li ste znali da je takođe i da je veliki ljubitelj satova i da je na ruci nosio sat koji vredi 1,3 miliona eura! Baš tako, na meču protiv Real Madrida na "Santijago Bernabeuu" kamere su uhvatile i njegov sat.

U pitanju je sat koji je sat "Ričard Mil" i zanimljivo je da postoji samo 50 ovakvih satova na planeti. Samo toliko je napravljeno. U pitanju je model "RM27-01 Calibre" i jedan je od najluksuznijih modela koji postoji. Znate li ko ga još ima? Rafael Nadal!

Spomenuti model sata je jedan od najlakših satova na svijetu jer je težak samo 18,83 grama i u proizvodnji su korišćeni titanijum, aluminijum i litijum. S obzirom na to koliko je rijedak i ne čudi što su Pep i Rafa među rijetkima koji su ponosni vlasnici ovog modela. Kreatori ovog sata ga nazivaju "trijumfom tehnologije i inžinjerstva". Pogledajte i kako izgleda:

Gvardiola je nosio ovaj sat u Madridu i vjerovatno će mu biti na ruci i u revanšu na "Etihadu". U prvom meču Reala i Sitija nije bilo pobjednika (3:3), što znači da će i u Mančesteru biti veoma uzbudljivo na terenu.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: