Fudbal

Sergeja boljelo, trener ga ismijavao: Nevjerovatan snimak iz Saudijske Arabije (VIDEO)

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić požalio se na povredu, a gest njegovog trenera mnoge je iznenadio.

Izvor: Twitter/hilalstuff/printscreen

Fudbaleri Al Hilala dominantno idu ka tituli u Saudijskoj Arabiji, iako su u toku sezone ozbiljne povrede zadobili Nejmar i Aleksandar Mitrović - projektovane prve zvijezde tima. Ekipa ima veliku zalihu bodova u odnosu na Al Nasr za koji nastupa Kristijano Ronaldo, ali se u finišu sezone ne opuštaju. Savladali su i Al Ahdud (3:0), a sa tog meča stiže snimak koji je pomalo iznenadio ljubitelje fudbala.

Dok se srpski vezni fudbaler Sergej Milinković-Savić žalio na bolove i pokazivao mjesto na ruci gdje je dobio udarac, taj gest nije naišao na razumijevanje iskusnog portugalskog trenera Žorža Žesusa. Slavni stručnjak stajao je pored terena i kao da je pokušavao da imitira srpskog fudbalera, pokazujući isti dio ruke kao i Sergej. Pogledajte kako je to bilo:

Ostaje da se vidi da li Žorž Žesus i Sergej Milinković-Savić imaju neki nesporazum u ovoj veoma uspješnoj sezoni Al Hilala i šta je tačno Portugalac pokušao da uradi dok je svog igrača gledao u bolovima. Inače, reprezentativac Srbije jedan je od najbitnijih fudbalera u timu iz Saudijske Arabije. Ove sezone je odigrao 32 meča u svim takmičenjima, uz 11 golova i 11 asistencija.