Fudbal

VRANJEŠ NAPUSTIO ČUKU PRIJE KRAJA SEZONE! Otkrio i da li završava karijeru: Idem zbog privatnih razloga

Autor Milutin Vujičić

Ognjen Vranješ je donio odluku da napusti Čukarički.

Izvor: MN Press

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ raskinuo je ugovor sa Čukaričkim, objavio je klub. Dvije strane su se dogovorile o sporazumnom rastanku nakon što je Vranješ ove sezone odigrao 17 mečeva sa "brđane", ali nije završio karijeru kako su mnogi prenijeli u prvi čas.

"Ne planiram još da završim karijeru, smatram da mogu da igram fudbal na visokom nivou. Sigurno je da ću sad malo odmoriti u narednom periodu, pa ćemo vidjeti gdje će me put odvesti. Još jednom, želio bih da iskoristim priliku da se zahvalim svima u Čukaričkom, koji će u meni u narednom periodu imati velikog navijača", poručio je Vranješ koji je objasnio da je sve već bilo unaprijed dogovoreno sa ljudima sa Banovog brda.

"Imao sam dogovor sa ljudima iz kluba da budem ovde do 1. aprila, pa da potom vidim šta i kako dalje. Odlučio sam, a naišao sam na razumijevanje svih u Čukaričkom, da je najbolje da u ovom trenutku prekinemo saradnju, zbog mojih privatnih razloga", naglasio je bivši reprezentativac "Zmajeva" koji ima samo riječi hvale za Čukarički.

Kazao je da ekipi želi sve najbolje i da se ponovo plasira u Evropu, dodajući da se retko gdje tokom karijere sretao sa tolikim brojem kvalitetnih mladih i talentovanih igrača od kojih mnogo očekuje. Vrata klubu nije zatvorio, a kamoli tek fudbalu: "Ko zna, možda i ponovo budem ovde kao igrač, nikad se ne zna", naglasio je Vranješ kome se i Čukarički zahvalio na svemu što je učinio za njih u 17 utakmica.

Štoper rođen u Banjaluci 1989. godine posle nastupa u mlađim kategorijama i prvom timu Borca, igrao je još za Crvenu zvezdu, Napredak, Šerif, Krasnodar, Alaniju, Elazigspor, Gazijantep, Sporting Hihon, Tom, atinski AEK, Anderleht, Šarlroa i Hatajspor. Bio je član mlade reprezentacije BiH, potom i seniorski reprezentativac ove zemlje, za koju je nastupao 38 puta.