Fudbal

POBJEDE BUDUĆNOSTI, DEČIĆA, SUTJESKE I JEZERA OBILJEŽILE 27. KOLO CRNOGORSKE FUDBALSKE LIGE

Autor Đina Radulović

Meridianbet Prva crnogorska fudbalska liga (27. kolo) nastavljena je danas nakon dvije nedelje pauze.

Izvor: MN Press

U 27. kolu MeridianBet Prve crnogorske fudbalske lige igrali su Jezero-Mornar, Sutjesk-Rudar, Arsenal-Dečić, Jedinstvo-Mladost DG, kao i duel Budućnosti i Petrovca

Ekipa Dečića je u Tivtu savladala Arsenal rezultatom 2:0.

Bojan Matić je je postigao prvi gol u 74. minutu a trijumf izabranicima Milorada Pekovića osigurao je Oliver Šarkić iz penala u sudijskoj nadoknadi nakon što je rukom u svom kaznenom prostoru igrao Aleksa Ćetković.

Sutjeska je bila bolja od Rudara u Nikšiću, te trenutno zauzima treće mjesto na tabeli. Ekipa Miljana Radovića pobijedila je rezultatom 2:1, a golove su postigli Dragan Grivić u 19. i Vuk Striković u 56. minutu.

Ekipa Jezera je danas slavila rezultatom 3:1 protiv Mornara koji nije znao za poraz poslednjih devet mečeva. Prvi gol Berancima je donio Edin Redžepagić u 6. minutu, nakon toga, u 48. minutu uslijedio je autogol golmana Stefana Popovića koji je loše primio loptu. U domaćoj ekipi poslednji gol postigao je Petar Pavlićević u 68. minutu. Poraz Mornara ublažio je Ermin Seratlić pogotkom u 83. minutu.

Mornar je tako sa trećeg pao na peto mjesto na tabeli, preskočili su ga Sutjeska i Jezero koje ima isti broj bodova i bolju gol-razliku.

Utakmica između Budućnosti i Petrovca završila se rezultatom 2:0 u korist Podgoričana. Golove su postigli Đorđe Despotović u 20. te Stefan Almeida u 69. minutu. Ovom pobjedom Budućnost je zadržala prvo mjesto na tabeli.

Izvor: SofaScore/printscreen