Fudbal

DELIJE OTJERALE FUDBALERE ZVEZDE! Zvižduci i UVREDE za crveno-bijele, opet su ih RAZOČARALI! (FOTO, VIDEO)

Autor Mladen Šolak

Još jedna mučna utakmica Crvene zvezde.

Izvor: MN Press

"Marakana" je dugo imala strpljenje za najambicioznije sastavljeni tim Zvezde i najbolje plaćene fudbalere tog kluba, ali tog strpljenja više nema. Posle još jedne loše igre i još jednog kiksa, protiv TSC-a, fudbaleri crveno-bijelih doslovno su otjerani u tunel kada su pokušali da se pozdrave sa navijačima ispred sjeverne tribine.

"Kao pi*ke igrate", vikale su Delije igračima i poslale ih u svlačionicu, na presvlačenje i odlazak kući nakon ponovo neobavljenog posla i kiksa koji će omogućiti Partizanu da odmakne na šest bodova prednosti. Posle poraza od Voždovca i Čukaričkog, Zvezda nije pobijedila ni protiv TSC-a na "Marakani", jer je Ifet Đakovac u nadokadi vremena postigao gol odluke i postavio konačnih 1:1.

Pogledajte slike sa "Marakane":

Nedelju dana pred jako bitan meč u Ligi šampiona, ne nazire se kraj Zvezdinih problema u igri, koji su veliki već mjesecima, a ne nedeljama. Barak Bahar rekao je uobičajeno šturo da je nezadovoljan, da je trebalo da Zvezda pobijedi i da će biti bolje u subotu. Ipak, to strpljenje u čekanju "bolje Zvezde" je isparilo na svim tribinama "Marakane", pa su tako na zapadnoj tribini uveliko zviždali igračima i na poluvremenu i dok je odmicao nastavak, a naravno i posle razočaravajućeg kraja utakmice.

Poslušajte skandiranje Delija: