Fudbal

ŽENE POLUDJELE ZA VLAHOVIĆEM! U crnom odijelu napravio HAOS, "zaveo" i devojku svog saigrača! (VIDEO)

Autor Marina Periškić

Stajling Dušana Vlahovića raspametio sve na stadionu, na crno odijelo ni zauzete djevojke nisu imune!

Izvor: Tiktok/printscreen/.feelinggrey

Povrijeđeni srpski reprezentativac Dušan Vlahović neće pomoći ekipi Dragana Stojkovića Piksija u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, što i nije iznenađenje s obzirom da već neko vrijeme ne nastupa za Juventus zbog problema sa leđima. Vlahović je na gradskom derbiju između Juventusa i Torina bio van protokola, ali ga to nije spriječilo da se pojavi na tribinama u crnom odijelu i da zaintrigira ženski dio publike svojom pojavom na tribinama.

Srpski as skockan od glave do pete bio je u centru pažnje na "Alijancu", a koliko su žene lude za njim pokazala nam je djevojka njegovog saigrača Federika Kjeze, koji je stajao odmah pored Dušana, a riječ je o - Lusi Bramani. Ona je takođe došla da podrži oslabljen tim Masimilijana Alegrija. Prelijepa manekenka važi za jednu od najlepših pratilja fudbalera u Italiji, a ovim gestom pokazala je da ni ona nije ostala imuna na stajling srpskog napadača.

Juventus je savladao Torino 2:0, a junaci ovog duela bili su Gati i Milik koji su postigli golove, a mlada Lusi ostala je u centru pažnje, nakon što je bacila oko na Dušana Vlahovića. Srbin je dobio samo riječi hvale za svoj stajling, a u komentarima za fudbalera stizale su razne bračne ponude.

Pogledajte i njene fotografije: