Fudbal

ČUVENI FUDBALER PARTIZANA IMAO MOŽDANI UDAR: Stigle su najnovije informacije iz Kliničkog centra!

Autor Nemanja Stanojčić

Dževad Prekazi doživIo je moždani udar, ali stižu dobre vesti iz bolnice.

Izvor: MN Press

Čuveni fudbaler Partizana Dževad Prekazi (66) imao je moždani udar, hitno je prebačen u bolnicu i sada su stigle najnovije informacije o njegovom stanju. VIJesti su ohrabrujuće i kako stvari stoje oporavak u Kliničkom centru Srbije ide po planu i nema ozbiljnijih posledica za jednog od najslavnijih jugoslovenskih fudbalera.

"Prema informacijama koje smo dobili od njegovih bliskih saradnika osJeća se dobro i govori bez smetnji. Biće odrađeni i dodatni pregledi, magnetna rezonanca, ali vesti koje stižu su ohrabrujuće", piše "Sport klub". Pozitivne vesti posle pravog haosa koji je nastao u mestu Brzeća podno Kopaonika gdJe on ima vikendicu.

U dresu beogradskog kluba, Prekazi je odigrao 153 utakmice, dok se 19 puta upisao u strijelce. Pored Partizana, nastupao je za Hajduk iz Splita, a potom i za Galatasaraj. Tačku na bogatu karijeru stavio je u Bakirkojsporu iz Turske 1992. godine. Svojevremeno je bio mladi reprezentativac Jugoslavije, a u dva navrata je kao trener predvodio ekipu Železnika. Takođe, radio je u mlađim kategorijama Partizana, OFK Beograda i Sinđelića, ali i pri Fudbalskom savezu Srbije. Prekazi je rođen u Kosovskoj Mitrovici, a svojevremeno je istakao da on nije kosovski Albanac već Jugosloven. U jednom od svojih intervjua istakao je kako je i dalje zaljubljen u državu koja se raspala nakon građanskog rata devedesetih.