Neočekivano

OBRT - TOTENHEM VRAĆA KEJNA! Prodali ga za više od 100.000.000, ali ostavili jedan detalj u ugovoru!

Autor Nikola Lalović

Hari Kejn rešeta i u Njemačkoj, ali bi prema pisanju engleskog "Skaja" mogao nazad u Totenhem!

Izvor: Profimedia

Posle godina interesovanja najvećih klubova za njega, neuspjelog odlaska u Mančester siti i brojnih ponuda Mančester junajteda Hari Kejn je na kraju završio u Bajernu iz Minhena. Ipak, to ne znači da se neće vratiti u Totenhem! 

Sparsi su ga prodali za više od 100.000.000 funti Bavarcima kao kratkoročnu zamjenu za Roberta Levandovskog nakon sezone u kojoj se Bajern mučio da postigne golove, a sada je Danijel Levi sve šokirao. 

Novinari su ga upitali da li je u ugovor o prodaji Kejna Bajernu stavio i otkupnu klauzulu, tj. cijenu po kojoj Totenhem može da vrati svog najboljeg strijelca u istoriji. Odgovorio je kratko sa: "Naravno!"

Nije želio da ulazi u dalje detalje Levi, ali znamo šta je Kejn rekao kada je odlazio. Iskusni napadač koji sa Totenhemom nikako nije mogao do trofeja odmah je istakao da planira da se vrati!

"Ovo nije zbogom jer nikad ne znate kako će se stvari dešavati u budućnosti. Ovo je doviđenja i hvala za sve i vidimo se uskoro", rekao je tada najbolji engleski napadač.

Sada je Kejn u sjajnoj formi za Bajern gdje je dao četiri gola na prva četiri meča Bundeslige. Takođe će na "Alijanc areni" odigrati meč sa Mančester junajtedom i odigrati prvi meč u Ligi šampiona za Bavarce. A koliko bi Levi morao da plati da ga vrati nazad? To nije otkriveno...