ZVANIČNO

ZVEZDA SA 23 IGRAČA U ENGLESKOJ! Objavljen spisak za Mančester siti - tu su POJAČANJA, evo zašto nema mladih!

Autor Milutin Vujičić

Zvezdan otputovala na megdan Mančester sitiju .

Izvor: Youtube/Printscreen/Crvena zvezda

Crvena zvezda je otputovala jutros za Englesku gde će u utorak od 21 čas igrati meč prvog kola grupne faze Lige šampiona protiv Mančester sitija, a trener Barak Bahar odlučio je da na put povede 23 fudbalera. U pitanju su svi fudbaleri koji su i registrovani na "A" listi za grupnu fazu Lige šampiona, pa tako nema nikakvih iznenađenja. Ovo je spisak igrača za Mančester siti:

  • Golmani: Omri Glazer, Zoran Popović, Nikola Vasiljević
  • Odbrana: Miloš Degenek, Naser Điga, Aleksandar Dragović, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Milan Rodić
  • Vezni red: Hvang In Bom, Mirko Ivanić, Uroš Kabić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Kings Kangva, Osman Bukari, Srđan Mijailović, Vladimir Lučić, Stefan Mitrović, Marko Stamenić
  • Napad: Žan-Filip Kraso, Šerif Ndiaje, Piter Olajinka

Od igrača koji su igrali za Crvenu zvezdu ove sezone nema Edmunda Ada, pojačanja iz Spartaka, ali ni mladih fudbalera koji su na "B" listi i igraće u Ligi šampiona mladih protiv Sitija (utorak, 16.00). To podrazumeva desnog beka Kostu Nedeljkovića, mladog veznog igrača Jovana Šljivića i napadača Jovana Mijatovića. Od ranije je poznato da Bahar ne računa ni na argentinskog fudbalera Aleksa Viga koji poput Ada nije čak ni registrovan za ovo takmičenje.

Meč između Mančester sitija i Crvene zvezde igra se u utorak od 21 čas na Etihadu, a naš reporter Dušan Ninković biće na licu mesta tako da vas očekuju brojne zanimljovisti sa "Etihada" pre i posle utakmice Lige šampiona. Dodajmo i to da će Gvardiola imati i ozbiljne muke zbog povreda i gustog rasporeda i već je najavio promene.