Lepotica!

SVI PRIČAJU O OSMJEHU LIJEPE FUDBALERKE: Senzacija na Mundijalu, a ona igra u napadu! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Jamajka je napravila najbolji rezultat na Svjetskim prvenstvima, a Kiki van Zanten privukla je mnogo pažnje jer pored talenta ima i ljepotu.

Izvor: Twitter/ConcacafW/Instagram/kikivanzanten/printscreen

Svjetsko prvenstvo fudbalerki polako ulazi u završnu fazu pošto ćemo danas saznati poslednja dva učesnika četvrtfinala, a šansu da se nađe među osam najboljih timova na planeti ima i Jamajka. Ova reprezentacija je pravi hit prvenstva pošto je u grupnoj fazi osvojila pet bodova i potrudila se da eliminiše Brazil - jednog od najvećih favorita. Mnogi su tada obratili pažnju na Jamajčanke i vidjeli Kiki van Zanten (21), ljepoticu sa fudbalskih terena.

Djevojka rođena u američkoj saveznoj državi Ilinois odabrala je da nastupa za Jamajku, odakle porijeklo vodi njena majka. Tako je postala veoma važan dodatak nacionalnom timu, a u selekciju je donijela veliko koledž iskustvo pošto već četii godine igra za Notr Dam i jedna je od najboljih fudbalerki u svom timu. Ovako izgleda Kiki:

Naravno, na Svetskom prvenstvu je konkurencija daleko veća pa Kiki nije mogla da se istakne samo fudbalskim kvalitetima, ali... I lepota je polje na kojem ona dominira. Mlada fudbalerka koja igra u napadu istakla se atraktivnim fizičkim izgledom. Talentovana reprezentativka Jamajke privukla je pažnju na sebe još tokom kontinentalnog šampionata koji se igrao prošle godine, kada je fudbalske fanatike "kupila" osmehom:

Podsećamo, reprezentacija Jamajke je u grupnoj fazi remizirala protiv Francuske (0:0) i Brazila (0:0), što je uz minimalnu pobedu nad Panamom bilo dovoljno za senzaciju. Sakupile su pet bodova, ostavile iza sebe Brazil i u svom drugom učešću prvi put prošle grupnu fazu pa ih sada čeka reprezentacija Kolumbije. Ovo je, ujedno, i najbolji rezultat njihove selekcije.

BONUS VIDEO: