HMMM...

MITROVIĆU NAVIJAČI NISU OPROSTILI: Odigrao prvi meč posle haosa - ovako su ga dočekali u Londonu!

Autor Nemanja Stanojčić

Aleksandar Mitrović odigrao je prvi meč za Fulam posle haosa koji je nastao zbog želje za odlaskom...

Izvor: mondo.me/Anđela Pešić

Aleksandar Mitrović odigrao je prvi meč za Fulam posle haosa. Srpski napadač na sve načine pokušao je da obezbjedi odlazak iz kluba i da i on uzme milione u Saudijskoj Arabiji. Lične uslove je dogovorio, ali se klubovi nisu usaglasili i transfer je propao. Bar za sad. Navijači mu to nisu zaboravili, tako da nije imao baš lijepu dobrodošlicu.

Fulam je na "Krejven kotidžu" dočekao Hofenhajm u poslednjoj provjeri pred početak Premijer lige. Prilikom zagrijavanja Srbin je prišao dijelu gde su najvjerniji navijači kluba, podigao je ruku i jedan dio mu je aplaudirao i uzvikivao njegovo ime, mada je više bilo onih koji su mu zviždali. U igru je ušao u 68. minutu umjesto Raula Himeneza i imao je sličan doček, dio navijača mu je zviždao, dio mu je aplaudirao.

Odmah je imao uticaj na igru svog tima. Bio je dio akcije posle koje je Fulam dobio korner iz kog je Kalvin Basi dao gol za pobjedu. Pre toga je Himenez u 52. pogodio za domaći gim, a Griša Promel je izjednačio pet minuta kasnije. U prvom kolu najjače lige Engleske Fulam gostuje Evertonu 12. avgusta. Mitar se odmah nametnuo, Marko Silva donijeće konačnu odluku oko njegove uloge za taj meč...

BONUS VIDEO: