Opasan!

BUM - ZVEZDA ISKEŠIRALA MILIONE ZA SVOJU ZVijER U NAPADU: Konačno stigla "devetka" za Ligu šampiona, pravo iz Serije A!

Autor Nikola Lalović

Novi fudbaler Crvene zvezde je Emanuel Late Lat!

Izvor: Profimedia

Crvena zvezda je konačno dovela "devetku"! Nakon što su u klub stigli Piter Olanjinka i Žan Filip Kraso kao igrači koji će operisati iza špica, sada je došao i klasičan napadač, U pitanju je Emanuel Late Lat koji dolazi iz Atalante, a kako "Mocart sport" prenosi on će koštati crveno-bijele oko 3.500.000 evra.

Napadač iz Obale Slonovače će na stadionu "Rajko Mitić" potpisati četvorogodišni ugovor, a klub iz Ljutice Bogdana će obeštećenje za njega plaćati u naredne tri sezone. 

Emanuel Late Lat je ponikao u omladinskoj školi Atalante, ali ovaj 24-godišnji napadač visok 177 centimatara nikad nije dobio šansu u matičnom klubu. Priključen je prvom timu 2016. godine, a od tada je redom slat na pozajmice. Igrao je za Peskaru, Pistojeze, KArareze, Imoleze, Pjaneze, Pro Patriju, Spal i Sent Galen. Upravo je u švajcarskoj skrenuo pažnju na sebe, ali je Atalanta riješila da njegove dobre igre naplati. Tražili su 5.000.000 evra za njega, ali su na kraju morali da pristanu na mnogo manje novca.

Crveno-bijeli su pod Barakom Baharom krenuli u pravu rekonstrukciju tima za narednu sezonu pa su klub napustili kapiten i golman Milan Borjan, defanzivac Radovan Pankov. vezisti Petar Stanić, Veljko Nikolić, Nemanja Motika i Nenad Krstičić kao i napadači Marko Rakonjac i Aleksandar Pešić. Stigli su Vladimir Lučić koji se vratio iz Čukaričkog, kao i Marko Stamenić, Piter Olanjinka, Žan Filip Kraso, Edmund Ado i Omri Glazer.