EH...

ŠOK ODLUKA - ZLATAN SE VRAĆA FUDBALU!? Nije izdržao mjesec dana u penziji, progovorio o POVRATKU na teren!

Autor Milutin Vujičić

Fudbal izgleda neće biti dugo bez Zlatana Ibrahimovića ili je u pitanju samo još jedna njegova predstava.

Izvor: Profimedia/Foto IPP/Paolo Bona

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović odlučio je da se penzioniše na kraju minule fudbalske sezone - i to tako što gotovo nikoga nije unaprijed "upozorio" na ovakav potez. Ipak, samo mjesec dana kasnije, čini se da bi Ibrahimović mogao da se vrati fudbalu, ponovo kao fudbaler!

Ibrahimović je ponovo sve iznenadio poslednjom izjavom u kojoj je praktično najavio da razmišlja o tome da se reaktivira kao fudbaler - i to ponovo u Milanu - što je skroz u suprotnosti sa onim što je pričao na oproštaju. Uz suze je proglasio kraj karijere posle teške sezone u kojoj je odigrao samo četiri utakmice za "rosonere" i čini se da je upravo problem sa koljenom razlog zašto se oprostio, ali kao da je u međuvremenu dobio pozitivne vijesti ljekara.

"Sad mi se ne žuri, ali vidjećemo šta će biti dalje. Prošle su samo tri nedelje otkako sam objavio da se penzionišem. Možda se vratim na teren... Možda za mjesec dana budem u Milanovom trening kampu", rekao je Ibrahimović za "Sport Mediaset" povodom vraćanja fudbalskoj karijeri.

"Zahvalan sam svima koji bi željeli da me vide u Milanu, makar i u ulozi menadžera. Milan će uvek biti u mom srcu. Mnogo toga smo prošli sa ovim klubom. I ta vrsta ljubavi navijača mi daje snagu".

Podsjetimo, tokom bogate karijere nastupao je za Malme, Ajaks, Juventus, Milan, Inter, Barselonu, PSŽ, Mančester junajted i L.A. Galaksi. Karijeru je završio sa 511 golova na klupskom nivou kraj svog imena, dok za reprezentaciju Švedske ima učinak 122 meča i 62 gola. Interesantno je da je Zlatan Ibrahimović mogao da igra i za Bosnu i Hercegovinu ili Hrvatsku, ali zbog dobro poznatih razloga to nije učinio.