Fudbal

ČUVENI FUDBALER DAO INTERVJU IZ ZATVORA - TVRDI DA NIJE SILOVAO DJEVOJKU! Brazilac se oglasio: "Istina je drugačija..."

Autor Nemanja Stanojčić

Dani Alveš optužen je za silovanje, prijeti mu 12 godina iza rešetaka, a sada se prvi put oglasio, dao je intervju iz zatvora.

Izvor: Profimedia

Dani Alveš optužen je za silovanje, suđenje se čeka, prijeti mu čak 12 godina iza rešetaka, a on se po prvi put oglasio u javnosti. Dao je intervju iz zatvora. Između ostalog tvrdi da je nevin, da mu je savjest čista i da ima da se izvini samo jednoj osobi, njegovoj supruzi Đoani Sanc (29) koja ga je ostavila.

Najtorfejniji fudblaer sveta i bivši desni bek Barselone razgovarao je sa novinarkom Majkom Navarom. Prvo se obratio devojci koja ga je optužila za silovanje. "Ne znam da li ona ima čistu savjest i da li može da spava noću, ali joj opraštam. Apelujem na njenu savjest, jer nije bila ni jedna jedina noć da nisam mirno spavao. Ni jedna. Imam čistu savjest i nikada nikome nisam naneo zlo namerno niti sam nju povredio tu noć", počeo je Alveš.

Potom je ispričao svoju verziju događaja iz noćnog kluba. "Odlučio sam da se oglasim po prvi put kako bi ljudi imali šansu da čuju šta mislim. Hoću da čuju priču na osnovu onoga što se dogodilo u tom toaletu. Do sada su mogli samo da čitaju da je sve to strašno i da sam ja uradio nešto užasno. Istina je da sam ušao u toalet iza nje, čak nisam ni zaključao vrata, bila su otključana sve vreme. Mogla je da ode u bilo kom trenutku, jer sam ja sve vreme sedeo na dasci na wc šolji."

Uvjeren je da je neko drugi ubedio tu devojku da ga tuži. "Palo mi je na pamet da joj je neko dao loš savjet i da se ona loše osjećala posle toga što se dogodilo. Zaot je uradila to što je uradila, kako bi se izvukla iz svega u šta se upustila i sada je i mene uvukla u sve to."

Imao je na kraju i poruku za Đoanu Sanz. "Jedina osoba kojoj želim da se izvinim je moja supruga Đoana", zaključio je Alveš. Pogledajte i kako ona izgleda: