Ovako stoje stvari

PROCURILO - KRISTIJANO POTPISAO UGOVOR SA GEORGINOM! Zbog djece joj daje 100.000 eura, a mediji bruje o RASTANKU!

Autor Nikola Lalović

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez imaju vrlo jasno određen odnos u svakom smislu, pogotovo finansijskom.

Izvor: Profimedia

Čitali smo o tome koliki "džeparac" ima Georgina Rodrigez, ali sada su engleski mediji otkrili da je ova ljepotica potpisala ugovor sa Kristijanom Ronaldom po kome bi u slučaju rastanka sa njim ona i dalje od Portugalca dobijala oko 100.000 eura mjesečno.  Partnerka Kristijana Ronalda ima 29 godina i sa slavnim fudbalerom se upoznala dok je radila u jednom butiku. Već nekoliko godina je u vezi sa njim i sa njim ima dvoje djece - Alanu Martinu i Belu Esmeraldu.

Zanimljivo je da su oni potpisali ugovor o izdržavanju u slučaju rastanka, a da nisu ni vjenčani i bila im je potrebna specijalna dozvola saudijskih vlasti da zajedno uđu u zemlju pošto je u ovoj državi na snazi šerijatski zakon po kome nije dozvoljeno da nevjenčani parovi žive zajedno.

Kristijanu Ronaldu novca ne nedostaje, pošto je nedavno potpisao ogroman ugovor sa Al Nasrom po kome će inkasirati preko 200.000.000 eura, a "TV Guja" iz Španije ističe da je Kristijano riješio da ugovorom unaprijed odredi koliko će morati novca da uplaćuje Georgini ako se rastanu. Pogledajte kako ona izgleda: 

Iznos od 100.000 eura koliko će Geogrina dobijati od Kristijana u slučaju da se ovaj par razdvoji je zapravo alimentacija i to za petoro djece. Kako španski medij javlja, svih petoro djece Kristijana Ronalda su u očima zakona djeca Geogrine Rodrigez jer im je ona zakonski navedena kao majka, tj. starateljka.

Ova vijest dolazi posle natpisa da je Georgina ponašanjem naljutila svog partnera i da je on vrlo nezadovoljan ponašanjem i životnim stilom svoje izabranice. Iako je njena majka Dolores to oštro demantovala, njihov potencijalni rastanak je priča koja se sve češće pojavljuje u medijima.