Fudbal

NEMAM ODGOVOR NA TO PITANJE, ALI ŽIVEĆE PARTIZAN! Duljaj OČAJAN posle novog poraza: Mnogo je teško, nikad teže!

Autor Nikola Lalović

Partizan je poražen dva puta u nekoliko dana od Čukaričkog, a trener crno-belih Igor Duljaj bio je vidno utučen nakon novog poraza.

Izvor: Tv Arena Sport/Screenshot

Partizan je drugi put u samo nekoliko dana izgubio od Čukaričkog i sada je ekipa iz Humske sve dalje ne samo od drugog mesta na tabeli već i od Evrope! Iako pet timova ide u evropska takmičenja iz Superlige ove sezone crno-beli su sada na deobi petog mesta sa Vojvodinom i u nezapamćenoj su krizi. Imaju samo jednu pobedu u poslednjih pet mečeva, a posle meča trener Partizana Igor Duljaj nije iao odgovor na dva pitanja. Šta i kako dalje? 

"Eh sad, nemam odgovor na to vaše pitanje. Izuzetno jedna teška situacija, nikada nismo bili u ovako teškoj situaciji. Ono što mogu jedino da kažem je da će Partizan da živi i dalje. Živeo je i živeće. Mogo teška situacija, tako da, veoma teško mogu da odgovorim na to vaše pitanje", rekao je Duljalj nakon meča. 

Jedini pogodak na utakmici bio je delo kapitena Čukaričkog Marka Docića, ali je u mnogome tom pogotku kumovala očajna intervencija golmana crno-belih Nemanje Stevanovića. Nakon ovog meča Partizan ima 57 bodova, koliko ima i Vojvodina na deobi petog mesta, dok su iznad TSC sa 62 boda i Čukarički sa 65. 

U narednoj utakmici Partizan dočekuje Crvenu zvezdu u sredu od 18:30 na stadionu u Humskoj, ali bez prisustva publike zbog kazne koju je Partizan dobio upravo zbog duela sa Čukaričkim, ali u regularnom delu prvenstva.