NE ODUSTAJE!

NOVO ROČIŠTE S MIROSLAVOM ILIĆEM: Mirjana stiže spremna u Beograd i ponovo ide na sud - "Ćera se s rođenim sinom"

Autor Branka Bajić

Mirjana Antonović je spremna za novo suočavanje s Miroslavom Ilićem, a pred putovanje za Beograd oglasila se i poslala poruku.

Izvor: Kurir TV

Mirjana Antonović se već godinama na sudu bori da dokaže da je Devin sin Miroslava Ilića, dok srpski pevač uporno demantuje njene reči. Iako je slučaj početkom godine završen u njenu korist, presuda je bila ukinuta, a narodni pevač je ostao pri svojim tvrdnjama.

Mirjana je sada najavila da će ceo slučaj iznova pokrenuti i da neće odustati od dokazivanja da je njenom sinu Devinu Antonoviću otac Miroslav Ilić. Za Srbiju kreće već u ponedeljak, a oglasila se na društvenim mrežama.

"U ponedeljak za Beograd. Volela bih jednom da idem bez nekih obaveza. Sve ovo skupa s Miroslavom je ismejavanje sudstva i celokupne nacije. Miroslav je u medijima rekao 'ćeraćemo se'. Ne znam šta mu to znači, ali mi ružno zvuči. Ćera se s rođenim sinom", poručila je Mirjana uz selfi na Instagramu. 

Priča je dospela u javnost kada je Mirjana želela da potraži pravdu na sudu i kako je ispričala više puta, Devin se rodio iz ljubavi s njom dok je Miroslav bio na turneji u Americi, kada su bili ludo zaljubljeni jedno u drugo.

Pročitajte na šta je pevač mislio kada je rekao "ćeraćemo se".