Fudbal

RONALDO OD ČUVENOG HRVATA KUPIO ZVIJER OD 9.000.000! Ima ih samo 10 na svijetu, do stotke stiže za 2,4 sekunde!

Autor Slavica Milović Izvor Kurir

Ronaldov superluksuzni ljubimac stigao je u Dohu!

Izvor: Facebook/Print Screen

Zvezda Al Nasra i jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Kristijano Ronaldo, pravi je zaljubljenik u skupocjene, brze automobile. Odličnim partijama koje je godinama prikazivao omogućio je sebi astronomsku zaradu, koju na pravi način znao da iskoristi.

Pre dve godine častio je sebe luksuznim četvorotočkašem "Bugatti Centodieci" za koga je očito izuzetno vezan, pošto se u njemu šepuri i po Saudijskoj Arabiji.


Ova nestvarna zvijer na četiri točka proizvedena je u samo 10 primeraka na cijelom svijetu i ima nevjerovatne performanse.

Ronaldova omiljena mašina do 100 km/h stiže za imresivne 2,4 sekunde, a do 200 km/h za 6,1 sekundu, dok mu je maksimalna brzina čak 380 km/h, prenosi Kurir.

Njegova cijena bila je nevjerovatnih devet miliona eura!

$9.0 Million Bugatti Centodieci Being Loaded Onto A Trailer & Moving @ Zoute Grand Prix
Izvor: YouTube/Gumbal

 Ovaj pasionirani ljubitelj skupocenih automobila u svojim garažama ima nevjerovatne primjerke luksuznih četvorotočkaša, i to onog najskupljeg. "Centodieci" nije jedini Bugati u njegovom vlasništvu, tu je i "Bugatti Chiron" vrijedan oko dva miliona eura, ali i remek-djelo "La Voatur Noara" koje je prije nekoliko godina platio 16.5 miliona eura.

Tagovi