POČIVAJ U MIRU

MIHINA UDOVICA OBJAVILA POTRESNU PORUKU: Na Sinišin rođendan je sve rasplakala...

Autor Milutin Vujičić

U porodici Mihajlović se 20. februar uvijek obilježavao uz pjesmu, a nažalost ovoga puta je to drugačije. Datum zbog koga je sve teže...

Izvor: Instagram/ariannamihajlovic/printscreen

Legendarni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović proslavio bi danas 54. rođendan, ali mu je zlokobna bolest nažalost sredinom decembra uzela život. Bez obzira na sve, Mihajlović nikada neće biti zaboravljen zbog svojih fudbalskih, ali i ljudskih osobina, a posebno njegova porodica ne dozvoljava da sjećanje izblijedi. Tako se supruga Arijana na njegov rođendan oprostila na Instagramu.

"Srećan rođendan u raju", napisala je Mihajlovićeva udovica koja je ovom porukom sve rastužila, pošto je dobro poznato koliko su se njih dvoje voljeli preko dvjie decenije.

Siniša i Arijana upoznali su se čim je on iz Crvene zvezde prešao u Italiju, gdje je nosio dres Rome, Sampdorije, Lacija i Intera. Vjenčali su se sada već davne 1996. godine, pa zatim 2005. godine obavili crkveno vjenčanje u Sremskim Karlovcima. Prije tri godine su još jednom obnovili zavjete i u katoličkoj crkvi, a i nakon Mihinih igračkih dana ostali su da žive u Italiji pošto je tu nastavio i trenersku karijeru.

Tokom prethodne tri godine, Arijana je bila Sinišina najveća podrška u borbi protiv opake bolesti. Ona je u svakom trenutku ostala uz nekadašnjeg fudbalera, a njihov brak je u Italiji bio primjer prave ljubavi. Imaju petoro djece - Viktoriju, Virdžiniju, Miroslava, Dušana i Nikolasa - a malo je poznato da Siniša Mihajlović ima i vanbračnog sina Marka.