Fudbal

LUDNICA U LIGI ŠAMPIONA - MBAPEU PONIŠTENA DVA GOLA! Šou na derbiju, pobjede Bajerna i Milana i haos u završnici!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

U prvim mečevima osmine finala Lige šampiona Bajern je pobijedio PSŽ, a Milan je bio bolji od Totenhema.

Izvor: Profimedia

Liga šampiona se vratila! Poslije nekoliko mjeseci čekanja se najjače klupsko takmičenje nastavilo i viđena je prava ludnica. Bajern je u Parizu pobijedio PSŽ (1:0), a Milan je kod kuće bio bolji od Totenhema (1:0). Dakle, njemački i italijanski tim nose po gol predosti u revanš mečeve. U završnici je bio pravi haos, jurili su Parižani i "pjevci" izjednačenje, ali se to nije dogodilo.

Svi su gledali dešavanja na "Parku prinčeva" i derbi je opravdao očekivanja. Kilijan Mbape je zbog povrede ušao tek u 57. minutu i sa njim je domaćin proigrao. Poništena su mu dva gola, oba zbog ofsajda. Prije svega toga je Kingsli Koman postigao pogodak i nije slavio, pošto je nekada igrao za Parižane. Ono što može da bude problem za Julijana Nagelsmana jeste crveni karton koji je Benžaman Pavar dobio u nadoknadi meča. Neće ga biti u revanšu.

U drugom meču je jedini gol viđen u sedmom minutu. Brahim Dijaz je posle šuta Ernandeza i nešto slabije intervencije Forstera "zaplivao" u vazduhu, praktično se bacio i ugurao loptu u mrežu. Tim Antonija Kontea je pokušavao na sve načine da stigne do izjednačenja, nije uspio, pokušaće da se iskupi u drugom meču.

Revanši se igraju 8. marta. Bajern će dočekati PSŽ u Minhenu, a Totenhem Milan u Londonu.