AU!

RUSI I UKRAJINCI SE TUKLI U HOTELU, REAGOVALA POLICIJA! Fudbaleri napravili haos - pojavio se snimak, pa DVA saopštenja!

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

Potpuni haos nastao je u jednom hotelu u Turskoj gde je došlo do tuče između ukrajinskih i ruskih fudbalera.

Izvor: twitter/Archer83Able

Novi haos u Turskoj, posle razornih zemljotresa i problema sa kojima se ova zemlja suočava, nastao je novi haos. Ruski i ukrajinski fudbaleri su se potukli u jednom hotelu u Turskoj. Nastala je prava havarija, prvo se pojavio snimak incidenta, posle čega je stiglo i saopštenje dva kluba.

U pitanju su igrači ruskog kluba Šinjik i ukrajinskog Minaja. Prvo je ruski tim izdao saopštenje u kom je naveo da su "Ukrajinci napravili problem i da su fudbaleri skočili da brane saigrača koji je bio napadnut i koji je pretučen u liftu", uz to su dodali i da je klub posle svega toga odlučio da napusti taj hotel.

Posle toga se oglasio i tim iz Ukrajine zvaničnim saopštenjem i potvrdio da je došlo do fizičkog obračuna. "Uzrok tuče je bilo užasno ponašanje igrača iz ruske ekipe prema zaposlenima u hotelu i provokativni povici upućeni igračima našeg tima. Oni lažu, tvrde da smo jednog njihovog igrača napali u liftu i terali ga da peva ukrajinsku himnu, to je izmišljotina. Tuča se dogodila na spratu na kom su bili Rusi i brojčano smo bili izjednačeni. Kada se tuča završila, ruski igrčai su ostali da se biju međusobno, morala je da interveniše i policija i da smiri Ruse", poručuje Minaj. Pogledajte i kako je to izgledalo: