Novi par

KASILJAS OPET SMUVAO ZANOSNU SPORTSKU NOVINARKU: Iker preboleo Saru Karbonero, sada je sa vatrenom Italijankom! (FOTO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Iker Kasiljas ima novu devojku, a ona je sportska novinarka kao i Sara Karbonero.

Izvor: Instagram/screenshot/anaquiles30

Legendarni golman Španije i Real Madrida Iker Kasiljas se rastao od svoje dugogodišnje ljubavi Sare Karbonero, a sada je našao novu devojku, ponovo sportsku novinarku. 

Sada su španski mediji otkrili da je Kasiljas u ljubavi sa Anom Kiles, poznatom italijanskom novinarkom koja radi na Rai 2 i prati fudbal. 

O njihovoj vezi se pričalo i tokom Svetskog prvenstva u Kataru, gde je Kasiljas bio kao navijač i stručni konsultant, a Ana je za Rai izveštavala. Pogledajte kako Ana izgleda:

Sajt "Socialite" doneo je detalje njihove veze i ističe se da su Ana i Iker dugo zajedno, ali da još nisu odlučili da javno otkriju svoju ljubav.

Kasiljas se povezivao sa mnogim lepoticama od rastanka sa svojom dugogodišnjom suprugom Sarom Karbonero sa kojom ima dvoje dece i sa kojom je bio u braku preko 10 godina. Njihova romansa je bila sigurno najpoznatija ljubavna veza Španije godinama, a evo kako Sara izgleda:

 Nakon rastanka sa Sarom napravio je Iker Kasiljas i skandal kada je javno napisao da je gej, a posle izbrisao svoju objavu i pravdao se javnosti kako je to bila samo neslana šala.