NESTVARNO!

IKARDI PREBOLIO VANDU, SAD LJUBI NJU! Novi ljubavni trougao - ona ima dijete sa narkodilerom i poznatim fudbalerom

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Izgleda da je Mauro Ikardi našao novu djevojku i to bivšu izabranicu Hamesa Rodrigeza sa kojom on ima i dijete...

Izvor: Instagram/printscreen/wanda_icardi/shadelima

Mauro Ikardi (29) može da snimi špansku seriju o ljubavnom životu, vezi i razvodu sa Vandom Narom (36), a izgleda da je spreman i za nastavak takve telenovele. Prema pisanju turskih medija on je našao novu devojku, manekenku iz Venecuele Šenon de Limu (34). Njena priča je dovoljna verovatno i za posebnu seriju... Sada su navodno zajedno, a ona ima i dete sa Hamesom Rodrigezom koji bi uskoro mogao da postane njegov saigrač u Galatasaraju.

Pošto je pred razvodom sa Vandom, ima novu izabranicu. Šenon je sa 19 godina rodila dete Manuelu Sosi, venecuelanskom glumcu koji je optužen za dilovanje i prodaju droge i korupciju. Posle toga bila je oko dve godine u braku sa popularnim pevačem Markom Entonijem, bivšim mužem Dženifer Lopez. Ubrzo posle svega toga postala je veoma popularna na društvenim mrežama i to joj donosi veliku zaradu.

Zabavljala se kratko sa poznatim bokserom Kanelom Alvarezom, sa kojim je raskinula 2019. godine. Ubrzo posle toga počela je vezu sa fudbalerom Hamesom Rodrigezom i sa njim je dobila sina Samuela preko surogat majke. Onda su njih dvoje raskinuli, a da stvari budu još komplikovanije Hames i Mauro mogli bi da zaigraju zajedno u Galatasaraju vrlo brzo, jer je turski klub spremio ponudu za Kolumbijca. Ovo je Šenon:

Podsjetimo, priča Ikardija i Vande Nare počela je tako što je ona bila u vezi sa njegovim saigračem Maksijem Lopezom. Oni su počeli da se zabavljaju dok su njih dvoje bili još zajedno. Međutim, stvari su nedavno počele da "pucaju", on je otišao u Tursku, ona je ostala u Francuskoj, a navodno je Mauro blokirao i sve kreditne kartice svojoj bivšoj devojci. Očekuje se da će njihov slučaj završiti na sudu zbog borbe oko starateljstva nad ćerkama. Pogledajte i kako izgleda Vanda Nara: