OPA!

ARSENAL DOVEO POJAČANJE, A SVI GLEDAJU U NJEGOVU DEVOJKU! Klaudija je ŠAMPIONKA u mrdanju zadnjice! (FOTO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Jakub Kivjor stiže u Arsenal, a sa njim dolazi i njegova devojka Klaudija koja je šampionka u tverkovanju.

Izvor: Instagram/j.kiwior/printscreen

Arsenal je doveo štopera Jakuba Kivjora (22). Pojačanje u defanzivi pronašao je u italijanskoj Speciji i ostalo je još samo da se reše formalnosti pre potpisivanja ugovora. Poznati novinar Fabricio Romano objavio je da je transfer završen, klub će dobiti oko 20 miliona evra za obeštećenje, sa bonusima, a on je pristao na petogodišnji ugovor. Čekaju se još samo medicinski pregledi. Ali, navijači su posebno oduševljeni i zbog još jednog detalja - dolaska njegove dvojke Klaudije.

Kivjor će pojačati konkurenciju u odbrani u drugom delu sezone, sa njim će Mikel Arteta nastaviti borbu za titulu, a tu je i ona. U pitanju je šampionka u tverkovanju! Klaudija je najblja u specifičnom načinu plesa tokom kog je u centralnoj ulozi zadnjica. Osvojila je prvenstvo Nemačke u ovoj disciplini, bila je i u polufinalu Evropskog prvenstva 2018. godine.

Klaudija je otvorila i svoju školu u kojoj uči devojke o tajnama tverkovanja i to često deli na društvenim mrežama. Pogledajte i kako ona izgleda i zbog čega će se Jakub dodatno pratiti:

Što se Kivjora tiče, on je bio standardan u Speciji i tamo se odlično pokazao. U taj klub ošao je iz Žiline i to za oko 2 miliona evra. Prodali su ga za 10 puta veći novac. Pored pozicije štopera može da pokriva i poziciju levog beka. Pogledajte i njihov zajednički snimak objavljen početkom 2023. godine:

Tagovi