Fudbal

RONALDO SPREMIO TUŽBU - TRAŽI SKORO 20 MILIONA EURA OD BIVŠEG KLUBA! Otišao u Saudijsku Arabiju i odmah pozvao advokate!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Kristijano Ronaldo spremio je tužbu protiv Juventusa zbog dugovanja.

Izvor: Twitter/footballdaily/printscreen

Kristijano Ronaldo otišao je u Saudijsku Arabiju i potpisao jedan od najvećih ugovora u istoriji sporta. Odigrao je prvi meč za Al Nasr i to protiv Lionela Mesija i Pari Sen Žermena. Posle svega toga pojavile su se nove informacije, portugalski as spremio je tužbu protiv Juventusa!

Prema infromacijama koje objavljuju italijanski mediji, Ronaldo od bivšeg kluba traži skoro 20 miliona eura, tačnije 19,548,333 eura. To je iznos koji je mu je bio obećan i koji je bio dogovoren da se isplati, ali još uvek se to nije dogodilo. Zbog toga je pozvao advokate i spremio tužbu protiv njih.

"Ronaldo se sprema novac da traži pravnim putem. Da stvari budu gore za Juventus, čelnici kluba imaju saslušanje pred Arbitražnim sudom zbog finansijskih malverzacija", navodi se u tekstu italijanske "Republike". Kako stvari stoje Ronaldo ima svu neophodnu dokumentaciju i očekuje se da će slučaj na sudu dobiti bez većih problema.