HAOS

UHAPŠEN NAJTROFEJNIJI FUDBALER SVIJETA! Policija odvela legendu Barselone na SUD - za ovo je optužen!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Dani Alveš je uhapšen i policija ga je ispitivala zbog ozbiljnih optužbi jedne žene iz noćnog kluba u Barseloni.

Izvor: Profimedia

Dani Alveš (39) je uhapšen i odveden na sud u Barseloni! Španski mediji prenose da je legendarni fudbaler katalonskog kluba i najtrofejniji igrač u istoriji ovog sporta priveden zbog ozbiljnih optužbi iz jednog noćnog kluba. Jedna žena optužila ga je za uznemiravanje. Tvrdi da joj je brazilski fudbaler zavukao ruku ispod suknje i da ju je dodirivao...

On se već oglasio po tom pitanju i navodi da je u pitanju namještaljka. "Nemam pojma ko je ta žena, ne znam njeno ime niti je poznajem. Nikada je u životu nisam vidio", rekao je Alveš. Sud je pokrenuo istragu, policija ga je privela i odvela u prostorije suda gdje će biti ispitan i daće zvaničnu izjavu ovim povodom.

Španski mediji tvrde da neće biti protekcije i da će proći kroz isti postupak kao i svi, da će ući sa lisicama, da će mu uzeti otiske prstiju, odnosno da će sve biti po propisima. "Čovjek optužen za incident u noćnom klubu u Barseloni je uhapšen, odveden je na sud i oni će odlučiti o daljim mjerama", poručili su zvaničnici suda.

Prema nezvaničnim informacijama postoje snimci sigurnosnih kamera na kojima se navodno vidi da je Alveš bio u toaletu noćnog kluba sa jednom damom i da se tamo zadržao manje od minut. Ona je posle toga zvala obezbjeđenje i tražila od njih da reaguju, što se i dogodilo, ali je navodno Alveš već napustio noćni klub kada su oni reagovali.

Inače, Alveš igra za meksički Pumas i od njih je dobio dozvolu da ode u Španiju, na sahranu majke njegove supruge Đoane Sanz. "Šaljemo iskreno saučešće Đoani i njenim najbližima u ovom teškom trenutku", naveli su u saopštenju Meksikanci. Ostaje da se vidi šta će biti odluka suda i hoće li Alveš uopšte dobiti dozvolu da se vrati u Meksiko.