ČOVEČE...

DA LI JE OVO MOGUĆE? AMATERSKI! Pogledajte kakav gol je primio De Hea, noge mu "zabagovale" (VIDEO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

David de Hea se pošteno obrukao na golu Mančester junajteda.

Izvor: Twitter/Jhdharrison1/Screenshot

Španski golman David de Hea napravio je još jedan veliki kiks, pa nije čudo što Mančester junajted želi da ga se odrekne tokom leta i dovede novog golmana. Na sreću po "crvene đavole", kiks ih nije koštao pobede, pošto su bez većih problema savladali Everton 3:1 i izbacili ih iz na taj način iz FA Kupa, ali ostaće pitanje šta se dogodilo sa Davidom de Heom u 14. minutu meča na Old Trafordu kada je "zabagovao", skoro kao Kepa Arizabalaga.

Junajted je odlično otvorio utakmicu i vodio je od 4. minuta preko Antonija, da bi Koudi deset kasnije izjednačio - iako u prvi mah nije delovao da će domaćin imati bilo kakvog problema da se odbrani...

Grej je odigrao u prostor za Mopeja, a napadač iz Francuske je jedva sustigao loptu da ne izađe van granica igrališta. Umesto da je De Hea lako prihvati i sačuva kod sebe - potpuno se spetljao. Kao da je zaboravio da je na utakmici i lopta mu se odbila od noge nekoliko puta, a sve to je u neverici pratio i Koudi. Pritrčao je i zatresao mrežu Mančester junajteda, verovatno ni sam nije mogao da veruje šta je iskusni golman uradio.

Srećom po Španca, Koudi mu se "revanširao" autogolom u 52. minutu, da bi konačan rezultat postavio Markus Rašford u sedmom minutu nadoknade iz penala.

Pogledajte neverovatan kiks De Hee!