ĆAO, SINIŠA!

RIM U SUZAMA ZBOG MIHAJLOVIĆA! Srceparajuće scene na utakmici, poseban transparent i dirljiv potez punog stadiona!

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

Na stadionu Rome viđene su dirljive scene i posebna poruka za Sinišu MIhajlovića.

Izvor: Profimedia

Siniša Mihajlović (53) otišao je u vječnost. Nažalost, izgubio je bitku sa leukemijom i preminuo je. Od njega se opraštaju mnogi, kako iz svijeta sporta, tako i iz drugih sfera života. Sada su to učinili i Roma i Bolonja i to na veoma dirljiv način. Transparent i divan potez punog stadiona.

Pred početak utakmice kapiteni timova Roberto Sorijano i Lorenco Pelegrini držali su baner na kom je pisalo "Ćao Siniša". Potom je pred sam početak utakmice cio stadion ustao i dugim aplauzom odao počast legendarnom srpskom fudbaleru i treneru. Što se meča tiče, završen je trijumfom domaćeg tima. Pobjedu ekipi Žozea Murinja donio je Pelegrini pogotkom sa penala u šestom minutu.

Srbin je u igračkoj karijeri nosio dresove dva najveća srpska kluba Rome i Lacija i očigledno je da ga na stadionu "vučice" cijene i poštuju, iako je više uspjeha imao u Laciju. Na divan način su pokazali koliko ga cijene. On je u trenerskoj karijeri u dva navrata vodio Bolonju i upravo je taj klub bio poslednji koji je trenirao...