Strašno

OTKRIVENO - NEJMAR NAMERNO DOBIO CRVENI DA BI PARTIJAO: Napravio haos na terenu da bi slavio i prejedao se u Brazilu!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Nejmarova nedisciplina u Parizu zaista pomera neke granice.

Izvor: Profimedia

Nejmar opet to radi! Svi znamo za teorije da je uvek povređen ili suspendovan na sestrin rođendan, a sada su u Francuskoj isplivale teorije da je u meču sa Strazburom namerno dobio crveni karton. Razlog za to je - proslava Nove godine u Brazilu!

On je bukvalno u razmaku od nekoliko desetina sekundi zaradio dva žuta kartona u meču sa Strazburom. Prvo je u 61. minutu rukom u lice udario protivnika i Klemon Turpan ga je prvi put upisao u svoju svesku. Potom je uleteo u kazneni prostor, teatralno pao i dobio drugi žuti karton!

Sa ovim crvenim kartonom dobio je suspenziju koja znači da neće igrati na sledećem meču koji, dosta prigodno, pada na 1. januar!  Tada će Pari Sen Žermen igrati sa Lensom, ali bez Nejmara!

On navodno planira da Novu godinu proslavi u domovini, ali ne samo to! Pre Nove godine tu je još bitniji praznik koji se zove "reveilon". U prevodu "buđenje", a razog za takvo ime je običaj da se ostane celu noć budan i da se uživa u obilnoj gozbi. 

Uglavnom se jedu pečeno meso i plodovi mora, kao i jastozi, rakovi, a izgleda da je Nejmaru to bitnije od gostovanja Lensu...