Fudbal

BRAZIL POBIJEDIO ŠVAJCARSKU! PROŠAO DALJE I UČINIO USLUGU SRBIJI!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Brazil je u dramatičnom meču savladao Švajcarsku i odigrao za Srbiju! Sada u posljednjem kolu Srbija može sama da riješi da li će dalje u nokaut fazu!

Izvor: Profimedia

Brazil je savladao Švajcarsku 1:0 sjajnim pogotkom Kazemoira u 83. minutu i Srbija je dobila ono što je htjela - priliku da sve sama riješi!

Dakle situacija je sada takva da je Brazil prvi u grupi G sa šest bodova, Švajcarska ima tri boda, a Srbija i Kamerun po 1! To Srbiju dovodi u situaciju da ako pobijede Švajcarku, a Brazil ne izgubi od Kameruna "orlovi" idu dalje! Ukoliko pobijede i Srbija i Kamerun potrebno je da Srbija pobijedi sa golom razlike više od Kameruna kako bi prošla dalje, ali realno gledano, teško je i zamisliti pobjedu Kameruna nad ovakvim Brazilom!

Postigao je Brazil pogodak u 64. minutu, ali je on poništen zbog ofsajda i kada je djelovalo da je sve gotovo i da će se meč završiti 0:0 Kazmirova bomba je namjestila sve za "orlove"!

Zadnji vezni Brazila je u 83. minutu postigao jedini gol na meču i tako donio veliku radost i Srbiji i Brazilu! "Selesao" je praktično obezbijedio prvo mjesto u grupi i samo ga šokantan i visok poraz od Kameruna može "skinuti" sa tog mjesta, dok je Srbija dobila šansu da sve zadrži u svojim rukama.