PROSTACI

NA FEJSU STE IZBACILI NAŠE BROJEVE, BOLESNI STE! Oglasila se Borjanova supruga - Vi slavite MRŽNJU, zadojeni ste njom!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Supruga Milana Borjana Snežana doživjela je veliku neprijatnost tokom noći, kada je putem društvenih mreža dobila nekoliko hiljada uvrijedljivih poruka.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Hrvatske su sinoć ubijedljivo savladali Kanadu (4:1) u okviru drugog kola Svjetskog prvenstva, a na golu poražene ekipe se našao čuvar mreže Crvene zvezde Milan Borjan. Nakon meča, veliku neprijatnost doživjela je njegova supruga Snežana koja se našla na meti navijača iz Hrvatske, kao i njen suprug.

Posle utakmice u prvom planu je bila informacija da je broj Snežane Borjan "procureo" na društvenim mrežama, pa se našla na meti gnusnih uvreda Hrvata. Tokom noći preko 2.500 poruka stigla je na njenu adresu, a ona se oglasila posle burne noći i gomile najprimitvnijih uvreda:

"OK pobijedili ste, vrijeđali ste cijelu utakmicu. Koja je poenta da ste na "fejsbuku" izbacili naše brojeve telefona i zovete nas cijelu noć, šaljete poruke i vrijeđate? Instagram ste nam blokirali najstrašnijim uvredama. Koliko ste bolesni i zadojeni mržnjom. Svako normalan bi slavio pobjedu, a vi živite i slavite mržnju." poslala je poruku na mrežama Snežana Borjan.

Izvor: Instagram/snezanafi/printscreen

Milan Borjan pokazao je posle utakmice svoj telefon i hiljade propuštenih poziva i poruka koje su mu slali hrvatski navijači. Takođe, na stadionu je tokom meča vrijeđan transparentima i povicima, a bilo je i parola upućenih njegovoj supruzi. Jedan hrvatski fudbaler pružio je ruku Borjanu posle utakmice i rekao da "nije bilo lijepo" to što je Borjan doživio.

Tagovi