Užas!

ODVRATNO! RONALDOV POTEZ NA MUNDIJALU ZGROZIO SVET! Kamere uhvatile Kristijana, svi su u neverici! (VIDEO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Slavni fudbaler napravio je gest koji je mnoge podsetio na nekadašnjeg selektora Nemačke Joakima Leva.

Izvor: Twitter/TPapeee/printscreen

Fudbalska reprezentacija Portugala započela je Mundijal u Katar veoma važnom pobedom nad Ganom (3:2), u meču koji je za Kristijana Ronalda doneo veliki rekord. Teško da će iko u bliskoj budućnosti nadmašiti slavnog Portugalca koji je pored pogotka sa bele tačke primećen i zbog jednog odvratnog poteza.

Tokom meča prvog kola kamere su uhvatile Kristijana Ronalda kako zavlači ruku u donji deo opreme, a zatim počinje da jede nešto što je izvukao?! Na snimku ne može dovoljno dobro da se vidi šta je Kristijano Ronaldo izvukao iz šortsa, ali je jasno da nakon kontakta ruke i usta počinje da zvaže... Pogledajte snimak te situacije:

Moguće je i da jedan od najboljih fudbalera svih vremena ima "džepić" na donjem delu svoje opreme. To bi objasnilo ovaj njegov potez umesto da ostavi navijačima da na društvenim mrežama razvijaju teorije o tome šta se desilo. Može da se desi da je Ronaldo "skladištio" energetske pločice ili netšo slično, kako bi u finišu susreta imao dovoljno energije .

Podsećamo, Portugal i Gana odigrali su spektakularan meč nakon veoma mršavih prvih 45 minuta. Ronaldo je u 65. minutu pogodio sa bele tačke, Andre Aju je doneo izjednačenje, da bi portugalski tim do nove prednosti stigao preko Žoaa Feliksa i Rafaela Leaa. Na kraju je mrežu zatresao i fudbaler Crvene zvezde Osman Bukari, koji je proslavio u Ronaldovom stilu. Pogledajte njegov gol: