Meta

ALEGRI PIKIRAO LEGENDU IZ PREMIJER LIGE, HOĆE DA GA "UKRADE" ZA DŽABE: Kostić i Vlahović nisu dovoljni, fali još golova!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Juventus mora da se pojača, a najbolje je kada pojačanja dolaze besplatno!

Izvor: Profimedia

Juventus i Barselona se muče ove sezone i beleže jako loše rezultate, a došli su do istog zaključka kako da to poprave. Kako javlja britanski "standard" oba velikana žele da dovedu Vilfrida Zahu! 

Krilni fudbaler koji je sada već živa legenda Kristal Palasa ima 30 godina i ugovor sa Kristal Palasom mu ističe na kraju sezone. On je ponikao u južnom Londonu, potom je prešao u Mančester junajted gde gotovo nije ni igrao da bi se ubrzo vratio u Palas.

Među "orlovima" je odigrao 401 meč i dao je 79 golova, a tokom godina su ga želeli gotovo svi engleski najveći klubovi. Ipak ostao je u matičnom klubu ali sada Juve i Barsa žele da ga dovedu kao slobodnog agenta.

"Stara dama" se muči sa postizanjem golova, a na krilnim pozicijama situacija nije ništa bolja nego u napadu. Federiko Kijeza je povređen, Huan Kvadrado uglavnom igra beka, a Anhel Di Marija će ostati samo jednu sezonu u klubu. Zato Maks Alegri misli da će mu reprezentativac Obale Slonovače doneti preko potreban napadački kvalitet!

Ipak Barselona koja se u prošlom prelaznom roku istrošila sada juri igrače koje bi mogla da dovede bez obeštećenja i sa Zahom žele da zamene problematičnog Usmana Dembelea koga planiraju da prodaju.