Fudbal

KRVAV SUKOB HULIGANA U ZAGREBU USRED DANA: Sevale palice i baklje, neki su ostali NEPOMIČNI posle batina! (VIDEO)

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Užasne scene u Zagrebu, gde su se usred dana sukobile dve huliganske grupacije.

Izvor: Twitter/screenshot/hooliganscz1999

U centru Zagreba došlo je do ogromne tuče dve najveće navijačke grupe u državi pošto su se sukobili najvatreniji navijači Dinama poznatiji kao "Bed Blu Bojsi" i huligani Hajduka iz Splita, poznata "Torcida". 

U ulici Izidora Kršnjavog sevali su udarci, ali i palice i baklje, a policija nije došla na vreme da spreči eskalaciju sukoba, pa se na snimcima moglo videti da su neki navijači ostali da leže na asfaltu zbog zadobijenih udaraca i povreda.

 Tuča je bila izuzetno brojna, tukle su se desetine navijača oba tima, a videlo se da su stradali i okolni ugostiteljski objekti, zgrade. kao i automobili. Od ogromnog dima koje se digao zbog velikog broja bakljii malo šta je moglo da se vidi dalje od samog mesta sukoba. Pogledajte kako je to izgledalo:

Scene su bile strašne, ali policija je na kraju stigla i smirila strasti. Ipak ogromna šteta je pričinjena obližnjim objektima i automobilima, a čeka se zvaničan izveštaj policijskih snaga o ovom događaju. Evo i drugog ugla sukoba:

 Videlo se i kako prolaznici mirno idu sa druge strane velike raskrsnice na kojoj je izbio sukob, ali kako se tuča razbuktavala svi su pobegli sa lica mesta: