RUŽNO

"AJ MAMITA..." SKANDAL NA TELEVIZIJI - KOMENTARISAO ZADNJICU FUDBALERKE: Okrenula se, a on pita ko je 37 (VIDEO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Sportski komentator iz Argentine (72) napravio skandal na televiziji.

Izvor: Twitter/0800Cj/Screenshot

Jedan od najpoznatijih argentinskim sportskih komentatora Valter Nelson (72) napravio je veliki skandal na televiziji dok je prenosio meč fudbalerki. Nelson, koji čitavu karijeru radi u Urugvaju, dobio je zadatak da komentariše jednu utakmicu urugvajskog fudbala, a umjesto da se fokusira na sport - počeo je da dijeli neprikladne komentare na račun izgleda i nije dugo trebalo dok njegove skandalozne riječi nisu obišle internet.

Nije mogao da drži jezik za zubima, nego kada se jedna fudbalerka pojavila u kadru - upitao je kolegu za njeno ime, pa onda na ružan način dodao "Aj, mamiii...", što nije potrebno detaljnije objašnjavati šta znači u Južnoj Americi.

Snimak se vrlo brzo "zavrteo" na TikToku gdje su mlađe generacije zgroženje ponašanjem sportskog komentatora i traže od njegovog poslodavca da ga kazni, dok ima i onih koju u svemu ovome vide nešto simpatično (?), pravdajući Nelsona time da je to izraz koji se često može čuti u tom dijelu svijeta kad se komentarišu lijepe djevojke.

"Može ti biti unuka", samo je jedan od komentara na račun Nelsona koji je na ružan način komentarisao fudbalerku Ampi, a u međuvremenu se ona nije oglasila.