Neočekivano!

POZNATI FUDBALER I ŠPANSKA LEPOTICE SVAKOG DANA VODE LJUBAV: Otkrila sve detalje, a navijači napravili čudnu teoriju!

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Gostujući u jednoj televizijskoj emisiji, ispričala je sve o ljubavnom životu.

Izvor: Instagram/pilarrubio/printscreen

Poslednjih nekoliko godina španski fudbaler Serhio Ramos muči muku sa sve češćim povredama - zato je propustio i prethodno Evropsko prvenstvo - a navijači su razvili zanimljivu teoriju. Na društvenim mrežama kruže komentari da veterana iscrpljuje se*sualni život sa prelepom Pilar Rubio, koja je nedavno u jednoj emisiji priznala da svakodnevno vodi ljubav sa suprugom!

Bio je to povod navijačima da povežu napore kojima se Ramos izlaže i povrede koje ga muče i zbog kojih tokom većeg dela prethodne sezone nije nastupao za Pari Sen Žermen. Podsećamo, on je nakon isteka ugovora sa Real Madridom u kojem je bio kapiten otišao u Pariz, što je napravilo probleme njegovoj supruzi. Ovako izgleda Pilar Rubio:

"Radimo to svakog dana, osim kada sam ja u Madridu. Recimo, danas nećemo moći jer sam došla kod vas", rekla je Pilar Rubio u jednoj španskoj televizijskoj emisiji. Ona je odmah nastavila sa detaljima, pošto je voditelja zanimalo kako uspevaju da održe se*sualni život na tako visokom nivou imajući u vidu da su roditelji četvoro dece. "Moja deca su u krevetu u 21:30. Tada imamo vremena za sve, se*s je život", zaključio je Pilar.

Podsećamo, Pilar rubio je španska manekenka i TV lice, a od Serhija Ramosa starija je osam godina. Njihov brak u Španiji važi za jedan od najskladnijih među poznatim ličnostima i nikada u javnost nisu izlazile trzavice, iako su oboje u centru pažnje medija. Serhio je naslovne strane punio kao prvotimac Sevilje i Reala, ali i dugogodišnji štoper nacionalnog tima, dok Pilar mnogo pažnje privlači atraktivnim izgledom i sa 44 godine!

Tagovi