Fudbal

PUKLO! SLOVENIJA USTALA ZBOG VIDEA SILIKONSKE LEPOTICE: Objavila snimak svog muža, pa izazvala buru! (FOTO)

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Poznata ukrajinska manekenka Alvina Lali napravila je pravi skandal kada je objavila snimke svog supruga sa drugim ženama!

Izvor: Instagram/screenshot/alvi_lalli

Reprezentativc Slovenije i fudbaler Panatinaikosa Benjamin Verbič našao se u centru skandala pošto je njegova supruga Alvina Lali objavila video na kome on uživa u društvu nepoznatih devojaka! 

Ukrajinka koju je upoznao dok je igrao za Dinamo iz Kijeva je sa njim u braku i prošle godine su dobili sina, ali kako stvari stoje sa tom romansom je gotovo.  Alvina tvrdi da je video na kome se Verbič vidi u alkoholisanom stanju sa nepoznatim devojkama snimljen između utakmica Slovenije u Ligi nacija, dok je on to oštro demantovao. Krilni fudbaler se oglasio i istakao da su to stari snimci i da njegova "bivša partnerka" laže.

"Fotografije i video koje je objavila moja bivša partnerka i majka mog deteta su jako stari. Sve ono što je napisala je čista laž", izjavio je Verbič. Ipak, Alvina se ne bi složila sa tim...

"S*anje ljudi, sram vas bilo. Zabava u pauzi reprezentacije je normalna, ali samo ako ste okruženi normalnim ljudim. Stvarno mi nije jasno kako možeš biti tako glup", napisala je Alvina uz nekoliko fotografija i video. Pogledajte kako Alvina izgleda:

Sada je Verbič i zvanično potvrdio da on i Alvina nisu više zajendo, a par je sve svoje zajedničke slike obrisao sa društvenih mreža. Ipak ukrajinska manekenka i dalje živi u Atini, ali spekuliše se da stanuje razdvojeno od svog supruga. 

Verbič je u karijeri upisao 45 nastupa za Sloveniju, a poslednja dva protiv Švedske i Norveške u kojima je njegov tim uspeo da obezbedi opstanak u Ligi B Lige nacija.