Dobro se završilo!

ŽIVOTNA DRAMA BIVŠEG BEKA ZVEZDE: Najtežu odluku doneli u sekundi, supruga spasila život ćerki!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Teški dani u životu košarkaša koji je tokom boravka u Srbiji dobio naš pasoš.

Izvor: MN Press

Američki košarkaš Dilan Enis, svojevremeno član Mege i Crvene zvezde, proživeo je prethodnih dana pravu porodičnu dramu. Dok je on bio na putu sa ekipom, njegova ćerka imala je velikih zdravstvenih problema. Na sreću, sve se završilo dobro, a bek koji ima i srpski pasoš objasnio je šta se tačno dešavalo.

Ćerkica Amija imala je probleme sa disanjem, a pravovremena reakcija Dilanove supruge spasla je život njihovom detetu. Na svu sreću, supruga američkog beka donela je prave odluke u trenutku i one su na vreme stigle u bolnicu. Zbog otečenih disajnih puteva devojčica je iz sekunde u sekund sve teže disala.-

"Bila su to duga 24 sata, ali naša ćerka Amija je kod kuće i oseća se dosta bolje. Ne mogu da zahvalim dovoljno treneru i klubu koji su sve razumeli i dopustili mi da budem sa porodicom. Bog je dobar", napisao je Enis.

"Kakva neverovatna i užasna 24 sata. Šta je počelo kao mali kašalj, završilo se kao jurenje u bolnicu jer su joj disajni putevi bili otečeni sve više i više svake sekunde. Morala sam u deliću sekunde da donesem odluke koje bi joj spasili život, dok je Dilan bio na putu. Hvala Bogu imali smo pomoć koja nam je bila potrebna i hvala KK Galatasaraj koji je odvezao Dilana kući, bez ikakvog pitanja. Sve je u redu sada i ona je najhrabrije dete ikada", napisala je Dilanova supruga na Instagramu.

Podsećamo, Dilan Enis je u Srbiju stigao kako bi nastupao za Megu, ali se nakon nekoliko meseci preselio u redove Crvene zvezde. U međuvremenu je dobio i srpski pasoš, ali se u crveno-belom dresu nije dugo zadržao. Eksplozivni bek većinu karijere proveo je u španskim timovima, a sada je član Galatasaraja.