ALARM

KRIZA DRMA BAJERN, NE MOGU NIKOGA DA POBIJEDE U NJEMAČKOJ! Trener pričao o OSTAVCI: Razmišljam o svemu!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Bajern je u problemu na startu nove sezone...

Izvor: Profimedia/Sven Hoppe/dpa

Bajern je u ozbiljnim problemima, već četiri utakmice u Bundesligi ne zna za pobjedu. Posle tri remija (Menhengladbah, Union Berlin, Štutgart), doživio je poraz. Na gostovanju je izgubio od Auzgburga (1:0). Gol je dao Mergim Beriša u 59. minutu. Na taj način ostavio je Bavarce na četvrtoj poziciji sa 12 bodova, doduše Dortmund ima samo tri više na prvoj poziciji.

Zarazliku od Lige šampiona gdje je ostvario dva trijumfa protiv Intera i Barselone (oba po 2:0), žestoko se muče u domaćem šampionatu. Šanse ne uspevaju da realizuju, tako su protiv Augzburga imali veliki posjed lopte (68 odsto) i 21 pokušaj ka golu, ali ni to nije bilo dovoljno za pogodak. Sane, Musiala, Miler i Mane igrali su od starta, pa su ušli Stanišić i Čupo-Moting, umjesto Džamala i Sadija, ni to nije pomoglo.

Posle svega što se dogodilo oglasio se i trener njemačkog velikana i Julijan Nagelsman najavio da razmišlja i o ostavci. Vjerovatno odluku o tome neće donijeti sad, već posle reprezentativne pauze. "Negativni trend koji se događa u poslednje vrijeme nije dobar, mnogo toga mora da se promijeni. Razmisliću o svemu, videću kako će stvari ići dalje. Ponavljam, razmisliću o svemu, prvo o sebi, pa onda o cijeloj situaciji", rekao je Nagelsman.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi