Fudbal

UŽAS - BRAT POZNATOG FUDBALERA OTKRIO MONSTRUOZNE DETALJE: Plaćao je vrača da bi se Mbape povredio?!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Brat fudbalera Pola Pogbe tvrdi da je francuski reprezentativac tražio od vrača da se Kilijan Mbape povredi.

Izvor: Profimedia

Svetski fudbal je prethodnih dana ostao u šoku zbog pojavljivanja u javnosti Matijasa Pogbe (32), rođenog brata daleko čuvenijeg Pola Pogbe koji trenutno nosi dres Juventusa. Snimak koji je Matijas okačio na društvene mreže sadrži njegov govor u kojem upozorava svog brata i još neke ugledne ljude iz fudbala da će uskoro pričati o monstruoznim stvarima koje zna, a čini se da je već počeo da govori o tome.

Matijas je na društvenim mrežama objavio informaciju da je Pol Pogba angažovao afričkog šamana - "marabuta", koji je trebalo da "namesti" povredu Kilijanu Mbapeu. Iako se ne otkrivaju detalji i šta bi mogao da bude povod za ovakav postupak Pola Pogbe, njegov brat Matijas tvrdi da ima dokaze za sve!

Iako su u porodici Pogba svi vernici, Matijas smatra da je Pol izdao islam i da sada preko pustinjaka sa severa Afrike pokušava da vrača. U jednom od takvih obreda poželeo je da se Kilijan Mbape povredi...

"Kilijane, da li sada razumeš? Nemam ništa negativno o tebi, ovo što pričam je za tvoje dobro. Sve je tačno i dokazano. Zna se i ko je marabut. Žao mi je mog brata, navodno muslimana, čoveka koji je uronio u vradžbine. Nikada nije dobro imati licemera i izdajnika u svojoj blizini. Ljudi će videti da na ovom svetu ne postoji veća kukavina, izdajnik ili licemer od Pola Pogbe", poručio je Matijas.

Takođe, brat poznatog fudbalera tvrdi da je i on sam delimično bio uključen u skandale koje je Pol pravio, a o kojima će tek biti reči u narednom periodu. "Pol, stvarno si hteo da me potpuno ućutkaš, da lažeš i pošalješ me u zatvor? Sumnjao sam na to. Za razliku od tebe, ja imam dovoljno dokaza da objasnim svoje reči i svima pokažem tvoje laži. Opet ti kažem, manipulisanje ljudima nije dobro. Ne radi se o novcu. Umalo da umrem zbog tebe, upleo si me u ovo. Ostavio si me u rupi dok sam bežao, a sada bi da se praviš nevin", ispričao je brat poznatog fudbalera.

Inače, i sam Matijas imao je profesionalnu karijeru. Pet puta je bio reprezentativac Gvineje, a između 2009. i 2022. godine igrao je za brojne klubove po Evropi. Kao omladinac nastupao je za Seltu, a seniorsku karijeru gradio je u Francuskoj, Engleskoj, Italiji, Škotskoj, Holandiji, Španiji i Sloveniji. Igrao je na poziciji napadača, ali nije postigao mnogo golova u profesionalnoj karijeri.