Novi detalji

ORGIJAO SA DRUGIM ŽENAMA, A ONA JE BILA U KUĆI! Šokantni detalji Vandinog braka sa Maksijem: Uzela je bejzbol palicu...

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Vanda Nara baš nema sreće u ljubavi!

Izvor: Profimedia

Vanda Nara je uvijek u centru pažnje! Nekada zbog ljubavnih zavrzlama sa Maurom Ikardijem, nekad zbog svojih slika sa plaže, a sada zbog Maksija Lopeza! 

Vanda je bila u braku sa nekadašnjim napadačem Barselone i upoznala se sa Ikardijem kada je on bio klinac kog je Maksi "uzeo pod svoje". Na kraju se razvela od muža i počela romansu sa šest godina mlađim Maurom, što je odjeknulo u javnosti. 

Vandu su svi napadali zbog takvog poteza, ali sada je Vandin prijatelj Luis Ventura otkrio šokantne detalje braka Maksija i Vande! 

"Bestidno je dovodio druge žene u kuću. Znao je da je ona tu i opet je to činio. Zbog svega toga je njihov brak propao. Izlazio je s drugim ženama, a zatim bi ih dovodio kuću. Ona bi bila na prvom spratu, a on je iznad orgijao s djevojkama koje je dovodio. To mi je ona lično rekla", istakao je Ventura.

Maksi i Vanda imaju troje djece, a u jednom momentu veze atraktivna Argentinka to više nije htjela da trpi. Malo prije razvoda i raskida došlo je i do ozbiljnih incidenata.

"Njen život sa Maksijem je bio pakao. Prolazila je kroz mnogo toga i niko se ne bi osjećao ugodno u takvoj situaciji. Jednom je izgubila živce zbog svega, uzela je bejzbol palicu i uništila mu je automobile", završio je Ventura.