POGLEDAJTE!

TUČA I "BOMBA" - LUDI EL KLASIKO U LAS VEGASU! Real Madrid opet nemoćan, Barselonino pojačanje odmah BLISTA (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Pogledajte kako je Barselona pobijedila Real Madrid u Las Vegasu.

Izvor: Profimedia

Barselona je savladala Real Madrid u Las Vegasu (1:0), pa je tako i američko tlo imalo prilike da vidi čuveni "El Klasiko" uoči sezone španskog fudbala koja već obećava!

Jedini gol na meču postigao je Rafinja u 27. minutu i tako se na najbolji mogući način predstavio navijačima. Na njemu je veliki teret pošto ga je Barselona ovog ljeta platila 55 miliona eura Lids junajtedu, ima i opaku konkurenciju, međutim djeluje da će biti kapitalno pojačanje.

Rafinja je iskoristio poklon igrača Real Madrida i sa 20 metara je snažno udario po lopti, tako da Tibo Kurtoa nije mogao ništa. Bio je to nevjerovatan udarac koji je izazvao erupciju oduševljenja.

Pogledajte gol za pobjedu Barselone!

Rafinja za pobedu Barselone
Izvor: YouTube/Scout Nation

Barselona je i bila bolji tim tokom čitavog meča jer Real Madrid za 90 minuta nije uputio udarac u okvir rivala, a Karlo Ančeloti je isprobao i Azara na mjestu "lažne devetke" pošto je Benzema povrijeđen. Igrali su i novi igrači Ridiger i Čuameni, dok smo kod Barselone odmah vidjeli i Levandovskog, odnosno Kristensena.

Naravno, ne bi ovo bio meč Barselone i Real Madrida da nije došlo do čarki, tako da je sudija u prvom poluvremenu imao dosta posla nakon što je Serhio Buskets pobjesnio na Đordija Albu.

Podsjetimo, Barselona je dobila i prethodni prvenstveni meč protiv prvaka Evrope i to 4:0.