KAO JAJE JAJETU!

ADRIJANOV SIN JE "PLJUNUTI" IMPERATOR! Ima 15 godina, moćan šut i mišiće - daje golove kao njegov otac! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Adrijano Karvaljo izgleda isto kao njegov slavni otac, a kako igra, možda i on jednog dana postane strah i trepet za golmane.

Izvor: Twitter/@serranofc_rj/Instagram/adriano_carvalho16/Printscreen

Na pomen imena Adrijano Leite Ribeiro, ljubitelji fudbala osećaju pravu nostalgiju. Legendarni "Imperator" bio je igrač koji je očarao sve svojim igrama u Parmi i Interu s početka 21. veka.

Njegova vrhunska karijera nije tako dugo trajala, ali sada je tu njegov sin, naslednik! I on se zove Adrijano, "preslikan" je otac, a već sa 15 godina ima "top" u nozi kao nekad njegov tata!

Upoznajte Andrijana Karvalja. Njegov otac je pre 15-ak godina bio strah i trepet za golmane širom Italije i Evrope, ali ga je prerana smrt oca psihološki dotukla i na neki način mu okončala karijeru.

Adrijano senior je o tome detaljno pričao, ali ako već njega nema na terenima, tu je Adrijano Karvaljo. Ovaj momak ima 15 godina i, ako se po jutru dan poznaje, fudbalski svet će dobiti novog "Imperatora".

Adrijanov naslednik je pre nekoliko dana postigao izvanredan gol koji podseća na one kakve je nekada slavni Brazilac postizao. Adrijano Karvaljo nastupa za omladinske selekcije kluba Serano i nedavnim het-trikom je skrenuo pažnju na sebe.

On je u meču protiv Sera Makaensea ušao u igru s klupe i uspeo da postigne tri gola, od kojih je prvi bio posebno impresivan - sa ivice kaznenog prostora je matirao golmana.

Karvaljo likom izgleda potpuno isto kao Adrijano senior, a i za svoje godine je fizički odlično razvijen. Ni njegov otac nije ostao ravnodušan na majstoriju naslednika.

"Jako sam ponosan na svog sina. Neka te Bog blagoslovi, samo tako nastavi. Volim te", poručio je slavni napadač svom sinu. Ostaje da vidimo da li će se potvrditi ona da iver ne pada daleko od klade.

Upoznajte Adrijana Karvalja:

Tagovi